Inschrijven

De dienstverlening Aangepast Lezen is bedoeld voor mensen die aangewezen zijn op aangepaste lectuur. Vanwege afspraken met uitgevers, hebben wij een Verklaring Leesbeperking nodig om u in te kunnen schrijven. De inschrijfprocedure bestaat uit de volgende stappen:

  1. U vult het onderstaande inschrijfformulier in
  2. U ontvangt een e-mail, met een link waarmee u uw voorlopige klantaccount activeert, bij deze mail zit ook de bijlage met de Verklaring Leesbeperking
  3. Na het klikken op de link komt u op de activatiepagina, hier maakt u een wachtwoord aan
  4. Op dezelfde pagina vinkt u aan dat u akkoord gaat met de uitleen- en gebruikersvoorwaarden
  5. U heeft nu een voorlopig klantaccount, en kunt direct gaan lezen

U bent nu nog één stap verwijderd van definitieve inschrijving:

  1. U print de Verklaring Leesbeperking uit die u bij de activatiemail heeft ontvangen: deze vult u in en stuurt u binnen twee weken op naar Stichting Aangepast Lezen, dit kan per mail of via ons antwoordnummer (geen postzegel nodig).

Nadat wij uw Verklaring Leesbeperking hebben ontvangen, schrijven wij u definitief in als klant bij Stichting Aangepast Lezen. Dit laten wij u telefonisch weten binnen een maand na ontvangst van uw verklaring.

Gegevens

Let op! Vul hier de persoonsgegevens in van de persoon die daadwerkelijk van de dienst gebruik gaat maken (bijvoorbeeld de gegevens van uw zoon of dochter).

Adres